Shfletoni në internetin
më të shpejtë nga laptopi ose tableti juaj

Tarifa për tablet dhe llaptop

  • Çmime pa TVSH
  • Çmimet me TVSH

Business Internet M

500 MB

Pas tejkalimit të internetit të përfshirë, shpejtësia reduktohet dhe trafiku plotësues nuk faturohet.
Interneti celular shtesë prej 0.5 GB mund të përdoret në vendet e Ballkanit Perëndimor (Serbi, Mali i Zi, Bosnjë dhe Hercegovinë, Shqipëri dhe Kosovë). Për më shumë informacion, shihni listën aktuale të çmimeve.

99 117
denarë në muaj

Business Internet L

2 GB

Pas tejkalimit të internetit të përfshirë, shpejtësia reduktohet dhe trafiku plotësues nuk faturohet.
Interneti celular shtesë prej 1 GB mund të përdoret në vendet e Ballkanit Perëndimor (Serbi, Mali i Zi, Bosnjë dhe Hercegovinë, Shqipëri dhe Kosovë). Për më shumë informacion, shihni listën aktuale të çmimeve.

199 235
denarë në muaj

Business Internet XL

5 GB

Pas tejkalimit të internetit të përfshirë, shpejtësia reduktohet dhe trafiku plotësues nuk faturohet.
Interneti celular shtesë prej 4 GB mund të përdoret në vendet e Ballkanit Perëndimor (Serbi, Mali i Zi, Bosnjë dhe Hercegovinë, Shqipëri dhe Kosovë). Për më shumë informacion, shihni listën aktuale të çmimeve.

399 471
denarë në muaj

Business Internet XXL

10 GB

Pas tejkalimit të internetit të përfshirë, shpejtësia reduktohet dhe trafiku plotësues nuk faturohet.
Interneti celular shtesë prej 5 GB mund të përdoret në vendet e Ballkanit Perëndimor (Serbi, Mali i Zi, Bosnjë dhe Hercegovinë, Shqipëri dhe Kosovë). Për më shumë informacion, shihni listën aktuale të çmimeve.

499 589
denarë në muaj
Verzioni desktop