Мобилни апликации

Telekom MK

Telekom MK апликацијата ви нуди брз и лесен преглед во сообраќајот, активирање и контрола на дополнителни пакети, како и управување со сметката и трошоците.

повеќе

IDIVIDI хороскоп

IDIVIDI хороскоп е апликација која ви обезбедува информации за хороскоп и биоритам.

повеќе

Автобуско

Автобуско е апликација која ви обезбедува информации за јавниот автобуски превоз (ЈСП) во Скопје.

повеќе

Визуелна говорна пошта

Вашите говорни пораки директно на вашиот телефонски апарат.

повеќе

MaxTV GO

Со MaxTV GO можете да ја следите најдобрата телевизија во Македонија од каде било и преку кој било уред на кој имате интернет - смартфон, таблет или компјутер.

повеќе

Прес@Мобиле

Прес@Мобиле е апликација која ви обезбедува брз и едноставен пристап до најнови информации од областите Вести, Забава и Спорт.

повеќе

Телефонски именик

Телефонскиот именик на Македонски Телеком овозможува пребарување по повеќе критериуми

повеќе

Смартфон тест

Апликацијата Смартфон тест ќе ви помогне при проблеми со вашиот смартфон. Тестирајте го вашиот уред и добијте резултатати од проверките.

повеќе

Златна книга

Апликацијата овозможува гео-локациско пребарување на фирми и други правни лица во податоците на Златна Книга.

повеќе

IDIVIDI речник

IDIVIDI речник е апликација која Ви обезбедува повеќејазичен двонасочен речник како и лексикон на странски зборови и нивно македонско толкување.

повеќе
Десктоп верзија