Мој клуб за корисници на фиксни услуги

Ако сте корисник на фиксните услуги,  членството во Mој клуб можете да го остварите:

  • Со зачленување ТУКА
  • Во продавниците на Телеком
  • Преку Контакт центарот на 122
Десктоп верзија