Каталог

Откако ќе го одберете подарокот што најмногу ви се допаѓа, нарачајте го на еден од следниве начини:

При нарачката, потребно е да го знаете бројот на вашата фактура (за поени од користење на фиксни услуги и бројот на Вашата клупска картичка), шифрата на одбраниот подарок и Телеком продавницата во која сакате подарокот да ви биде доставен. Во моментот кога производот ќе биде достапен во продавницата што сте ја навеле, ќе добиете SMS порака дека можете да го подигнете во рок од 15 дена. Можна е и достава до вашата адреса за надомест од 50 денари вклучен во наредната сметка.

Десктоп верзија