Мој клуб во Доверба

Со Мој клуб имате поволност при купување на омилениот телефон, затоа што можете да доплаќате со Вашите поени. За да го искористите ова, треба да го продолжите договорот за Доверба. 

Како да ги искористите поените за купување нов мобилен?

Одберете го телефонот што го сакате од понудата за Доверба и искористете ги поените со кои располагате, односно поените кои сакате да ги потрошите, за плаќање на дел од вредноста на телефонот, а остатокот - доплатете го. При купувањето на телефонот, можете да ги користите поените собрани и како мобилен и како фиксен корисник на Македонски Телеком.

Комбинацијата на поени и доплата, можете да ја направите при продолжување на вашиот договор за Доверба во која било наша продавница, каде што детално ќе бидете информирани за износот кој ќе треба да го доплатите, во зависност од поените кои сакате да ги искористите.

Десктоп верзија