PAGESË TË SHPEJTË DHE TË THJESHTË
TË FATURAVE NGA SMARTFONI JUAJ

  • mWallet është aplikacion mobil falas, i sigurtë dhe i thjeshtë për pagesën e faturave përmes smartfonit ose tabletit tuaj.
  • Prej tash, pa provizion dhe shpenzime plotësuese, mundeni shpejtë dhe lehtë ti paguani faturat tuaja për telefoni fikse dhe mobile të Makedonski Telekom dhe për energji elektrike të EVN-së.
  • Së shpejti, do të keni mundësi të paguani fatura edhe nga dhënës të tjerë të shërbimeve për amvisërinë tuaj, të cilat ju arrijnë në arkën tuaj postare.
  • Me mWallet mund të paguani njëfish ose vazhdimisht, një ose më tepër fatura përnjëherë, ndërsa keni mundësi edhe ti rregulloni edhe faturat e më të afërmëve tuaj – familjarë, miq...
  • Gjithçka që ju duhet është kartelë valide pagesore Visa ose MasterCard dhe aparat me iOS 8, Android 4.0.3, ose me ndonjë prej sistemeve më të reja operative.
Udhëzim për përdorim

mWallet – kurseni kohë!

Verzioni desktop