БРЗО И ЕДНОСТАВНО ПЛАЌАЊЕ СМЕТКИ
ОД ВАШИОТ СМАРТФОН

  • mWallet е бесплатна, безбедна и едноставна мобилна апликација за плаќање сметки преку вашиот смартфон или таблет.
  • Отсега, без провизија и дополнителни трошоци, можете брзо и лесно да ги платите вашите сметки за мобилна и фиксна телефонија на Македонски Телеком и за електрична енергија на ЕВН.
  • Наскоро, ќе бидете во можност да платите сметки и од други даватели на услуги за вашето домаќинство, кои ви стигнуваат во поштенските сандачиња.
  • Со mWallet можете да плаќате еднократно или постојано, една или повеќе сметки истовремено, а имате можност да ги регулирате и сметките на вашите најблиски – роднини, пријатели...
  • Сè што ви е потребно е валидна Visa или MasterCard платежна картичка и уред со iOS 8, Android 4.0.3, или некој од поновите оперативни системи.
Упатство за користење

mWallet - заштедете време!

Десктоп верзија