ПРЕТВОРЕТЕ ЈА СМЕТКАТА ВО НОВ СМАРТФОН

АКТИВИРАЈТЕ Е-СМЕТКА
И ИГРАЈТЕ ЗА HUAWEI

Со е-сметка до вредни награди!

Сега секој постпејд корисник, во периодот од 1.5.2019 до 30.6.2019, има можност да добие нов Huawei смартфон! Доколку сè уште не сте корисник на е-сметка, сега е вистинско време да ја замените хартиената со е-сметка, со што веднаш влегувате во големата наградна игра!
А, ако ги користите придобивките на е-сметка веќе сте во игра и можете да ја дуплирате шансата за добивка. Платете сметка онлајн, со тоа влегувате во истото извлекување, по втор пат!

ПРАВИЛА НА ИГРА ДОБИТНИЦИ

НАГРАДНА ИГРА
ВО ДВА ДОБИТНИ ЦИКЛУСИ

01.05.2019 - 31.05.2019

01.06.2019 - 30.06.2019

НАГРАДИ

ВКЛУЧЕТЕ СЕ ВО НАГРАДНАТА ИГРА!

Активирајте е-Сметка Платете онлајн
Десктоп верзија