Ndalesë për identifikimin e thirrjes

Muaj
59 den.
Çmimi është me TVSH.

Përshkrimi

Shërbimi mundëson realizimin e thirrjes pa u shfaqur numri nga i cili të njejtat rrjedhin. Shfrytëzuesi që e thirrni nuk e shikon numrin tuaj të telefonit edhe në rastet kur ka të aktivizuar shërbimin për identifikimin e thirrjes.

Nuk ka nevojë për kode dhe akcione shtesë për funksionimin e shërbimit. Shërbimi është në dispozicion nga momenti i aktivizimit të tij.

Verzioni desktop