Најубавиот подарок

е кога сме

вистински поврзани

Овие празници искористете ги понудите и поволностите кои ги подготвивме
за вас и останете вистински поврзани со сите што ви значат.

Неограничен мобилен интернет

и супер бонус од 24.000 денари

со Magenta 1 Unlimited

Одберете Magenta 1 Unlimited со вклучен неограничен мобилен интернет засекогаш и во новата година бидете вистински поврзани. Плус добијте и неверојатни 24.000 денари бонус, за вашиот нов смартфон или телевизор по супер цена.

* Зголемениот буџет од 24.000 денари важи за две мобилни линии во Magenta 1 Unlimited и може да се искористи за набавка на уреди со Договор за фамилијарен буџет, склучен за времетраење на понудата, заклучно со 31.01.2024 година.

За неограничениот интернет важи политика на фер користење.

Повеќе

Што е она што
вистински нÈ поврзува?

Дознајте од нашата Новогодишна реклама

Десктоп верзија