{{Title}}

{{Content}}

{{DatePublished}}

SHËRBIMI I SHFRYTËZUEYVE

122

kontakt@telekom.mk

QASJE E SHPEJTË DERI:

Operatorët vendas

Samsung Galaxy S7 dhe Samsung Galaxy S7 Edge në parashitje onlajn në Makedonski Telekom