{{Title}}

{{Content}}

{{DatePublished}}

SHËRBIMI I SHFRYTËZUEYVE

122

kontakt@telekom.mk

QASJE E SHPEJTË DERI:

Operatorët vendas

“Zëri i Liqenit të Ohrit” – Projekt i cili e bashkon teknologjinë, muzikën dhe natyrën”