{{Title}}

{{Content}}

{{DatePublished}}

SHËRBIMI I SHFRYTËZUEYVE

122

kontakt@telekom.mk

QASJE E SHPEJTË DERI:

Operatorët vendas

Donacion i Makedonski Telekom dhe i Qytetit të Shkupit për Spitalin për fëmijë - Kozle