{{Title}}

{{Content}}

{{DatePublished}}

SHËRBIMI I SHFRYTËZUEYVE

122

kontakt@telekom.mk

QASJE E SHPEJTË DERI:

Operatorët vendas

Regjistrimi i gazetarëve

Më shumë
pageArea reserved, leave empty!!!
Donacion i Makedonski Telekom dhe T-Mobile Maqedoni – aparat i sofistifikuar mjekësor në Klinikën për sëmundje të fëmijëve në Shkup