{{Title}}

{{Content}}

{{DatePublished}}

SHËRBIMI I SHFRYTËZUEYVE

122

kontakt@telekom.mk

QASJE E SHPEJTË DERI:

Operatorët vendas

iPhone 7 dhe iPhone7 Plus në dyqanet e Makedonski Telekom prej më 14 tetor, 2016