{{Title}}

{{Content}}

{{DatePublished}}

Контакт

Сектор за комуникации

E-адреса:press@telekom.mk

РЕГИСТРАЦИЈА НА НОВИНАРИ

Повеќе
Македонски Телеком и T- Mobile Македонија донираа туристички воз за посетителите на Зоолошката градина – Скопје