{{Title}}

{{Content}}

{{DatePublished}}

Контакт

Сектор за комуникации

E-адреса:press@telekom.mk

РЕГИСТРАЦИЈА НА НОВИНАРИ

Повеќе
Македонски Телеком ја зголемува добивката и бележи раст на корисничката база во третиот квартал на 2019