{{Title}}

{{Content}}

{{DatePublished}}

SHËRBIMI I SHFRYTËZUEYVE

122

kontakt@telekom.mk

QASJE E SHPEJTË DERI:

Operatorët vendas

Makedonski Telekom me të ardhura të rritura dhe rritje në internet dhe TV segmentin në gjashtë muajt e parë të vitit 2020