{{Title}}

{{Content}}

{{DatePublished}}

SHËRBIMI I SHFRYTËZUEYVE

122

kontakt@telekom.mk

QASJE E SHPEJTË DERI:

Operatorët vendas

Regjistrimi i gazetarëve

Më shumë
Ndryshim i numrave të llogarive në denarë dhe në valutë të huaj të Makedonski Telekom në Ohridska Banka