{{Title}}

{{Content}}

{{DatePublished}}

SHËRBIMI I SHFRYTËZUEYVE

122

kontakt@telekom.mk

QASJE E SHPEJTË DERI:

Operatorët vendas

Shfrytëzoni teknologjinë dhe mësoni prekjet kryesore për vetëkontrollin e gjirit