{{Title}}

{{Content}}

{{DatePublished}}

Контакт

Сектор за комуникации

E-адреса:press@telekom.mk

РЕГИСТРАЦИЈА НА НОВИНАРИ

Повеќе
Smartwine – првиот од победничките проекти на конкурсот за иновации на Македонски Телеком и Т-Мобиле излезе на пазарот