{{Title}}

{{Content}}

{{DatePublished}}

SHËRBIMI I SHFRYTËZUEYVE

122

kontakt@telekom.mk

QASJE E SHPEJTË DERI:

Operatorët vendas

Të punësuarit në T – Mobile dhe Makedonski Telekom i gëzuan mbi 1.200 fëmijë në mbarë Maqedoninë