{{Title}}

{{Content}}

{{DatePublished}}

SHËRBIMI I SHFRYTËZUEYVE

122

kontakt@telekom.mk

QASJE E SHPEJTË DERI:

Operatorët vendas

Vazhdon oferta e Makedonski Telekom: zbritje kampione për të gjitha telefonat dhe fanellë nga Vardari