KARTELA PRIPEJD – BISEDA TË PAKUFIZUARA
DHE INTERNET I PËRFSHIRË

Zgjidhni pripejd SIM kartelë të re sipas nevojave tuaja dhe kënaqu në lirinë që ta jep rrjeti më i mirë, më i shpejtë dhe më i sigurt në Maqedoni.


nov_broj

Kjo pripejd kartelë përfshin:

  • 10 GB internet
  • Biseda të pakufizuara dhe 100 SMS porosi në rrjetin e Telekomit;
  • 181 denarë që mund të shfrytëzohen sipas dëshirës.

Trafiku i përfshirë vlen 7 ditë, duke filluar nga dita e aktivizimit të kartelës.

399 den.

Porosit
nov_broj

Kjo pripejd kartelë përfshin:

  • Biseda të pakufizuara drejt të gjitha rrjetave vendore dhe
  • 20 GB internet super të shpejtë
  • Paketa roaming Internet Ballkan

Trafiku i përfshirë vlen 30 ditë, duke filluar nga dita e aktivizimit të kartelës.

1.299 denarë

Porosit

eSIM Pripejd
I disponueshem tani!

Duke blerë një eSIM të parapaguar nga Telekomi, ju merrni një llogari eSIM në adresën tuaj të postës elektronike. Ndiqni tre hapat e thjeshtë për të aktivizuar profilin, dhe kaq - ju jeni lidhur me rrjetin më të mirë në Maqedoni!


eSim

I adaptueshëm për nevojat tuaja

Shtoni paketa në varësi të nevojave tuaja - internet vetëm këtë javë ose një muaj të tërë të thirrjeve vetëm në rrjetin e Telekomit apo pa kufizime? Ti vendos.

Paketa përfshin:

  • numri i parapaguar
  • 295 denarë përfshirë kredinë

295 denarë

Blej

PRIPEJD KARTELË PËR INTERNET

Nëse keni nevojë për SIM kartelë për lundrim të cilën dëshiron ta shfrytëzosh me aparatin tënd për shërbime të dhënash (tablet, laptop, smartfon), atëherë pripejd kartela për internet është zgjidhja e vërtetë për ju.


nov_broj

Pripejd kartela për internet përfshin:

  • 10 GB internet super të shpejtë në muajin e parë.

Trafiku i përfshirë vlen 30 ditë, duke filluar nga dita e aktivizimit të kartelës.

499 denarë

Porosit

Telekomi është një operator telekomunikacioni me shërbime të cilësisë më të lartë, sipas hulumtimit të kryer në tetor 2021 "Përmbledhje mbi tregun e shërbimeve dhe pajisjeve të telekomunikacionit në Republikën e Maqedonisë së Veriut", nga agjencia e hulumtimit të tregut STRATUM RiD, përmes mostrës përfaqësuese kombëtare.

Verzioni desktop