TELEKOM MK APP ЗА БИЗНИС
СÈ за вашите услуги на дофат

Активирајте дополнителни пакети, следете ја состојбата на месечниот интернет сообраќај од вашата тарифа, имајте увид во компаниската месечна сметка, плаќајте со еден клик и најважно од сѐ #РаботетеодДома.

Преземете

БИРАЈТЕ. ШТИКЛИРАЈТЕ. ДИГИТАЛИЗИРАЈТЕ!
#РаботетеОдДома

Направивме избор од нашите клучни услуги со кои ќе ја имате неопходната поврзаност за што понепречено функционирање, сега достапни на само еден клик од вас.
Изберете ги оние кои сметате дека ќе ви помогнат за дигитализација на работата и испратете ни барање. Нашите агенти ќе ве побараат наскоро, со детали за услугите и опциите.

Изберете

ОНЛАЈН ПРОДАВНИЦА 24/7

Нарачајте го вашиот нов смартфон или уред онлајн, а ние ќе го доставиме бесплатно до избраната локација.

Контактирајте нè

Најбрз начин да не контакирате

Десктоп верзија