#ОСТАНИДОМА
ОСТАНЕТЕ ПОВРЗАНИ
И КОГА СТЕ ДОМА

Се наоѓаме во деликатни моменти кога грижата за себе и за другите значи да се придржуваме до препораките и да се воздржиме од излегување, социјални активности, групни собири и среќавања лице в лице.

Истовремено, ова се моменти кога навистина можеме да ја искористиме современата технологија за добро. Благодарение на неа, денес можеме да останеме проврзани и од дома.

Плати сметка

Продолжи

Активирај Е-сметка

Продолжи

Купи СИМ картичка

Можност за набавка на припејд СИМ картичка онлајн

Повеќе

Надополни ваучер

Можност за дигитално надополнување припејд ваучер

Повеќе

#ОстаниДома ОПЦИЈА
во Smart и Magenta 1

Со активирање на опцијата #ОстаниДома преку Тelekom MK апликацијата, вашето Smart или Magenta 1 портфолио станува дигитално, а вие добивате дополнителни придобивки секој месец, без дополнителен надомест, со кои можете да управувате од дома.

Со активирање на опцијата #ОстаниДома добивате:

 • 15 GB МОБИЛЕН ИНТЕРНЕТ со Magenta 1 M и Smart M
  Споделувајте повеќе, без дополнителен надомест.
 • Е-СМЕТКА 
  по е-пошта и преку Telekom MK app најдоцна до петтиот ден од месецот.
 • ДОПОЛНИТЕЛНА ПРИДОБИВКА ПО ВАШ ИЗБОР, СЕКОЈ МЕСЕЦ
  Активирајте секој месец придобивка по ваш избор, лесно и брзо преку Telekom MK aпликацијата:
  • 5 GB МОБИЛЕН ИНТЕРНЕТ
  • ОПЦИЈА VIDEO (youtube, Netflix, HBO GO и MaxTV GO)
  • 500 MB МОБИЛЕН ИНТЕРНЕТ
  • SMS ПАКЕТ

Е-сметката можете да ја платите лесно, брзо и еднoставно онлајн порталот, без најавување, преку Мој Телеком порталот, ако сте најавени, или преку Telekom MK апликацијата

Останете дома и управувајте со услугите дигитално. Грижата за јавното здравје е обврска на сите нас.
Користете ја технологијата за добро.
#ОстаниДома #Поврзани

Повеќе

#ОстаниДома поволности
за исполнети денови дома

Начинот на кој живееме и работиме во моментов е различен од вообичаено, поради што е уште поважно да останеме поврзани.

Затоа доделивме дополнителни поволности за сите наши корисници

 • Фиксен интернет
  Сите корисници на фиксен интернет добиваат двојно повеќе интернет, за да останат поврзани од дома.
 • Над 50 ТВ канали
  Зголемен број на екстра содржини со кои #ОстаниДома веќе звучи подобро.

Вклучени канали
Арена Спорт и Sport Klub каналите; пакетот Pink Extra со 29 канали и филмските канали: Fox Movies и Fox Crime M1Gold, Tring Action М и Fantasy М, AXN и AXN Spin, Cinemania, Epic Drama; детските канали: Boomerang, Pikaboo, Cartoon network, Nickelodeon Junior, BabyTV, HAYATOVCI, како и каналите: Viasat Nature & History HD, Comedy Central, 24 Kitchen, VH1 Europe, VH1 Classic, MTV Hits, MTV Rocks и MTV Dance, Fine Lliving Network, Travel Channel, Food Network, HAYAT, CNN, BBC.

Повеќе

TELEKOM MK APP
Сè за вашите Телеком услуги на вашиот смартфон

Преку Telekom MK App можете да активирате и да деактивирате услуги, да добивaте увид во вашата сметка и да ја плаќате директно од вашиот смартфон, без потреба да ги посетувате нашите продавници. Бидете одговорни, покажете грижа кон себе и кон другите, користете ја апликацијата Telekom MK.

ЗА ПОСТПЕЈД И MAGENTA 1

 • Проверка на моменталната состојба со мобилниот интернет вклучен во вашата месечна тарифа
 • Лесно и брзо активирање дополнителни пакети според вашите потреби и постојан убид во потрошениот сообраќај од дополнителни пакети
 • Лесно активирање е-сметка
 • Можност за увид во сметка и онлајн плаќање.

ПРИПЕЈД

Двојно поголеми интернет пакети
Преку Telekom MK апликацијата во било кое време можете да го активирате посакуваниот припејд интернет пакет и да добиете двојно повеќе интернет.

COOL бонус
Кога го активирате вашиот COOL бонус преку Telekom MK апликацијата, добивате двојно повеќе интернет или SMS-и.

Повеќе

МОЈ ТЕЛЕКОМ И ПЛАТИ ОНЛАЈН
Управувајте со Телеком услугите од дома

За детални податоци околу сите услуги што ги користите од Телеком, регистрирајте се на Мој Телеком порталот. Овде лесно можете да активирате и да деактивирате услуги, како и да плаќате сметки.
Плаќајте ги сметките онлајн брзо и едноставно, без да се регистрирате, и преку Плати Онлајн порталот.

#ОстаниДома #Поврзани

Видео

Онлајн Продавница

Нашата Онлајн Продавница е достапна 24/7 со бесплатна достава до дома.

Контактирајте нè

Десктоп верзија