ОТКРИВАМЕ НОВА ГАЛАКСИЈА

Во недела, 21 февруари со почеток во 19 часот, проследете го во живо претставувањето на новата генерација премимум телефони од Samsung, директно од овогодишниот SAMSUNG Galaxy Unpacked 2016 настан во Барселона.

Десктоп верзија