Aktivizimi i TV pakove

Aktivizimin e pakove programore shtesë mund ta bëni:

  • npërmjet MaxTV suaj me anë të telekomandës nëpërmjet Meny >TV kanale >MaxTV pako,
  • nëpërmjet internetit në Telekomi Im,
  • duke u lajmëruar në Kontakt qendrën në 122, ose
  • shitoret e Telekomit

HBO pako

Pakoja i përfshin HBO 1, 2 dhe 3 TV kanalet në rezolucionin SD dhe HD, HBO GO, si dhe videotekën HBO On Demand. Gjatë aktivizimit të parë, pakoja HBO 1 muaj është falas.

354
denarë muaj


HBO
551 


HBO 2
552 


HBO 3
553 


HBO
555 


HBO 2
556 


HBO 3
557 


HBO
 


HBO On Demand

Max Sport


Pako prej 8 TV kanaleve sportive: Sport Klub 1, Sport Klub 2, Sport Klub 3, Sport Klub 4, Sport Klub 5, Sport Klub 6, Extreme Sports. Gjatë aktivizimit të aprë, pakoja është falas për 1 muaj. Aktivizo nëpërmjet MaxTV, në 122 ose nëpërmjet internetit

149
denarë muaj


Extreme Sport
322


Sport Klub 1
333 


Sport Klub 2
334 


Sport Klub 3
335 


Sport Klub 4
336 


Sport Klub 5
337 


Sport Klub 6
338

Max Sport +

Ekskluzivisht në MaxTV: Arena Sport 2, Arena Sport 3 dhe Arena Sport 4 (në SD dhe HD rezolucion) bashkë me 5 kanale shtesë: Sport Klub 1, Sport Klub 2, Sport Klub 3, Sport Klub 4, Sport Klub 5, Sport Klub 6, Extreme Sports. Gjatë aktivizimit të parë, pakoja është falas për 1 muaj.

249
denarë muaj


Extreme Sport
322


Sport Klub 1
333 


Sport Klub 2
334 


Sport Klub 3
335 


Sport Klub 4
336 


Sport Klub 5
337 


Sport Klub 6
338


Arena Sport 2
302 


Arena Sport 3
303 


Arena Sport 4
304 


Arena Sport 2 HD
366 


Arena Sport 3 HD
367 


Arena Sport 4 HD
368 

Max Balkan

10 kanalet regjionale më të popullarizuara dhe më të shikuara në një pako – pako MAX BALKAN. Në këtë TV pako janë të përfshirë kanalet mirë të njohura: RTL dhe RTL2, RTL Living, RTL Kockica, Jugoton TV (Kroaci); ELTA HD dhe TV 1 (Bosnjë); RTRS (Republika Sërpska); TV Slon dhe Atlas TV (Mali i Zi).

99
denarë muaj


RTL
80 


RTL 2
81 


RTL Living
82 


RTL Kockica
83 


ELTA HD
90


TV 1
91


RTRS
92


TV Slon
93


Atlas TV
94


Jugoton TV
95

Tring
(TV pako në gjuhën shqipe)

Me pakon Tring shikoni 10 TV kanale të zhanreve të ndyshme në gjuhën shqipe.

99
denarë muaj


Top channel
128 


Tring Action
131 


Tring Super
133 


Tring Comedy
134 


3Plus
136 


Tring Tring
139 


Arta TV
144 


Tring Shqip
145 


Folk +
146 


Tring Planet
150 

Tring +
(TV pako në gjuhën shqipe)

Pakoja e re Tring + përmban 28 kanale në gjuhën shqipe nga të gjitha zhanret: për fëmijë, film, dokumentarë, kolazhe dhe kanale për të rritur.

299
denarë muaj


Top channel
128 


TV Klan Albania
130 


Tring Action
131 


Tring Fantasy
132 


Tring Super
133 


Tring Comedy
134 


Tring Life
135 


3Plus
136 


Smile
137 


Jolly HD
138 


Tring Tring
139 


Tip TV
140 


RTK 1
141 


TVSH
142 


KTV koha vision
143 


Arta TV
144 


Tring Shqip
145 


Folk +
146 


BBF
147 


Tring World
148 


Tring History
149 


Tring Planet
150 


Living
151 


Muse
152 


Tring Sport News
153 


Desire
907 


Bunga Bunga
908 

Max +
(TV pako kolazh)

Pako prej kanaleve sportive, muzikore dhe kanaleve për të rritur: Sport Klub 1, 2, 3, 4, 5 dhe 6, Extreme Sport, MTV Hits, MTV Dance dhe MTV Rock, Playboy TV, Brazzers TV, Hustler TV, French Lover, Private TV.

236
denarë muaj


Extreme Sport
322


Sport Klub 1
333


Sport Klub 2
334


Sport Klub 3
335


Sport Klub 4
336


Sport Klub 5
337


Sport Klub 6
338


MTV Hits
441


MTV Rocks
442


MTV Dance
443


Playboy TV
901


Brazzers TV Europe
902


French Lover TV
904


Hustler TV
905


Private TV
906 

Max XXX
(Tv pako për të rritur)

Pakoja programore për të rritur përfshin 3 TV kanale.

118
denarë muaj


Playboy TV
901 


Brazzers TV Europe
902 


French Lover TV
904 

CINEMAX

Për të gjithë adhuruesit e filmit, Cinemax dhe Cinemax 2 ofrojnë zgjedhje më të mirë të zhanreve të filmave hit, aktorëve të njohur, deri te realizimet më të shpërblyera dhe më të lëvdëruara nga e tërë bota.

149
denarë muaj


CINEMAX
541 


CINEMAX 2
542 

Pickbox

Me pakon Pickbox fitoni qasje të pakufizuar deri më shumë se 2.000 orë TV seriale hit, përmbajtje për fëmijë dhe dokumentarë nga shtëpitë kulmore të produksionit BBC, Disney, CBS, Sony, MGM edhe atë me përkthim në maqedonisht, në dispozicion drejtpërdrejtë në MaxTV. Më shumë informacione mbi përmbajtjen programore në www.pickbox.mk.

Gjatë aktivizimit të parë, pakoja Pickbox është falas për 7 ditë.

299
denarë muaj

TV-teka

ТTV-teka mundëson shikimin e programit nga 7 ditët e kaluara, pa rezervuar inçizimin. Në këtë Arkiv gjendet i tërë programi nga 7 ditët e fundit nga kanalet: MTV 1, Sitel, Kanal 5, Telma, Alfa, Alsat М, TV Nova dhe RTV 21 M.

99
denarë muaj


MTV 1
001


Sitel
002


Kanal 5
003


Alfa
004


Telma
005


TV Nova
006


RTV 21 M
021


Alsat M
022

Max HD

Për të gjithë shfrytëzuesit e MaxTv, fotografi të pastërt si kristali në HD rezolucion të 5 TV kanaleve: BBC Earth HD, Fine Living HD, Food Network HD, Travel Channel HD dhe N1 HD. Aktivizoni nëpërmjet MaxTV, në 122 ose nëpërmjet moj.telekom.mk. Gjatë aktivizimit të pare, pakoja është falas për 1 muaj.

Viasat History/Nature HD janë në dispozicion pa kompenzim shtesë për shfrytëzuesit e pakove Optic: Magenta 1 L dhe 3 Max Optic.

199
denarë muaj


BBC Earth HD
120


Fine Living HD
121


Food Network HD
122


Travel channel HD
123


N1 HD
657

Max HD+

Për kënaqësi më të madhe në MaxTV, edhe 6 kanale në HD rezolucion: BBC Earth HD, Fine Living HD, Food Network HD, Travel Channel HD, Viasat History/Nature HD dhe N1 HD. Aktivizoni nëpërmjet MaxTV, në 122 ose nëpërmjet moj.telekom.mk. Gjatë aktivizimit të pare, pakoja është falas për 1 muaj.


249
denarë muaj


BBC Earth HD
120


Fine Living HD
121


Food Network HD
122


Travel channel HD
123


Viasat Nature /History HD
124


N1 HD
657

Max Alb
(TV pako në gjuhën shqipe)

Max ALB pakoja programore i përfshin këto TV kanale Vizion Plus, RTV 21, News 7. Pakoja është falas për të gjithë shfrytëzuesit e MaxTV dhe aktivizohet duke parashtruar kërkesë.

Falas


Vision Plus
125 


News 7
126 


RTV 21
127 

pageArea reserved, leave empty!!!