Станете Telekom Cloud партнер

Доколку сакате да станете деловен партнер на Македонски Телеком, пополнете го образецот за пријава и назначете го типот на партнерство за кој сте заинтересирани. Ние ќе Ве контактираме во најкратко можно време.

Име и презиме*
Име на компанија*
Адреса*
ЕДБГ*
E-адреса*
Веб страница*
Ваш предлог на соработка*

Полињата означени со * се задолжителни