БАРАМЕ ПРАКТИКАНТИ ЗА ТЕЛЕКОМ ПРОДАВНИЦИТЕ

Како ли изгледа работењето во Телеком продавниците? Како е да се биде во прв контакт со корисниците?
Станете дел од тимот на Македонски Телеком заедно да обезбедиме беспрекорна услуга и единствено корисничко искуство во нашите продавници. 
Збогатете го своето CV и аплицирајте за работа на нашите новогодишни проекти, промовирање нови кампањи и Телеком производи, како и помош при наплата на сметки на терминалите за самонаплата. 

Доколку студирате на Филозофскиот, Филолошкиот или на Економскиот факултет на УКИМ, на Универзитетот „Гоце Делчев“ во Штип, на Американ колеџот или на ФОН Универзитетот, пријавете се на: career@telekom.mk (со назнака – за во продавница).

Контакт

Област за човечки ресурси

E-адреса:career@telekom.mk

Aдреса:
Кеј 13-ти Ноември бр. 6, 1000 Скопје, Република Северна Македонија

Десктоп верзија