ПОПУСТ НА МЕСЕЧНА ПРЕТПЛАТА И
ДОПОЛНИТЕЛНИ ПРИДОБИВКИ БЕЗ ДОПОЛНИТЕЛЕН НАДОМЕСТ

Одберете Mobile S и добијте 100 денари попуст на месечната претплата, 5 GB мобилен интернет, неограничени разговори кон сите домашни мрежи, неограничени SMS во мрежата на Телеком и дополнителни придобивки по избор, секој месец, без дополнителен надомест.

Заинтересирани сте?
Оставете ни контакт, ќе ве побараме веднаш со повеќе детали!

*Задолжителни полиња. Ве молиме внесете валидни податоци.

Десктоп верзија