Прес@Мобиле

Македонски Телеком АД Скопје

Преземи:

Прес@Мобиле е апликација која ви обезбедува брз и едноставен пристап до најнови информации од областите Вести, Забава и Спорт.

Содржините на апликацијата се обезбедени од страна на Медиа Принт Македонија, компанија која ги издава дневните весници Дневник, Утрински Весник и Вест.

Содржините на оваа апликација се достапни и за сите корисници на MaxTV преку: Menu > MaxTV Екстра > Прес@ТВ.

Десктоп верзија