Роаминг во авион

Комуницирајте и додека патувате, дури и во авион! Единствено со Телеком можете да сурфате, зборувате и праќате СМС пораки додека летате. Заедно со нашиот партнер AeroMobile Norway ви овозможуваме роаминг во 150 авиони опремени со современ GSM систем на компаниите Lufthansa, SAS, Virgin Atlantic, Emirates, Gulf Air, Etihad Airways, Transaero and Malaysia Airlines.

Роаминг во авион е достапен по следните цени: 220 ден./мин. за разговори, 980 ден./MB за сурфање и 50 ден. за секоја пратена SMS порака.

Примен повик во авион се наплатува по иста цена како остварен разговор кон сателитската зона Thuraya во вашиот соодветен тарифен модел, а примена SMS порака не се наплатува.

Десктоп верзија