Roaming

Shfrytëzoni telefonin tuaj mobil edhe jashtë kufijve të Maqedonisë

Bisedoni, dërgoni porosi dhe përdorni Internet edhe jashtë kufijve të Maqedonisë.

Shërbimet Roaming të Telekom-it ju mundësojnë komunikim në më tepër se 170 shtete në botë dhe mbi 350 operatorë.

Në udhëtimet tuaja afariste jashtë vendit jini të lidhur në çdo kohë dhe kudo!!!

Internet në roaming

Interneti më i përshtatshëm në roaming me pakot Business Travel&Surf!

Aktivizoni pako dhe pa u brengosur shfrytëzoni internetin jashtë Maqedonisë, me kontrollë të plotë të shpenzimeve.

Më shumë

Çmimet e shërbimeve roaming

Krahasoni çmimet e operatorëve për biseda dhe SMS porosi dhe zgjidhni më të përshtatshmen!

Më shumë

Roamingu më i lirë

Për biseda më të lira në roaming, shfrytëzoni opsionin me *123*

Më shumë
Verzioni desktop