Најдобрите заслужуваат супериорна комуникација и првокласен третман. Затоа ја создадовме првата привилегирана тарифа во Македонија –
Smart Platinum.

ПРИДОБИВКИ

Неограничена комуникација,
разговори и интернет

Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur adipisicing elit, sed do eiusmod tempor

Нов смартфон
на секои 12 месеци

Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur adipisicing elit, sed do eiusmod tempor

Вклучени меѓународни разговори,
роаминг разговори и интернет

Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur adipisicing elit, sed do eiusmod tempor

Вклучено осигурување
на телефон

Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur adipisicing elit, sed do eiusmod tempor

Секогаш услужени први
во нашиот Контакт центар

Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur adipisicing elit, sed do eiusmod tempor

Прием и достава
до сервис од наша страна

Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur adipisicing elit, sed do eiusmod tempor

Членство во Lounge Key програмата
во 800 аеродроми низ светот со MASTERCARD WORLD картичката од Халкбанк AД Скопје*

Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur adipisicing elit, sed do eiusmod tempor

Сподели Интернет
услуга за користење на интернет сообраќај на втор уред

Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur adipisicing elit, sed do eiusmod tempor

Месечната претплата за Smart Platinum изнесува 4.999 ден.

Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur adipisicing elit, sed do eiusmod tempor incididunt ut labore et dolore magna aliqua. Ut enim ad minim veniam, quis nostrud exercitation ullamco laboris nisi ut aliquip ex ea commodo consequat.
Десктоп верзија