Смартфон тест

Македонски Телеком АД Скопје

Преземи:

Апликацијата Смартфон тест ќе ви помогне при проблеми со вашиот смартфон. Тестирајте го вашиот уред и добијте резултатати од проверките на:

  • Безбедност и приватност: проверете ги нагодувањата и добијте совети за безбедноста и приватноста на податоците
  • Софтвер: проверка на RAM меморијата, интерната и проширената меморија
  • Мрежа: проверка на SIM картичката, мрежен сигнал, пренос на податоци
  • Батерија: проверка и оптимизација на батеријата
  • Хардвер: проверка на екран, звучник, вибрации, сензори, микрофон, копчиња, камера, блиц.
Десктоп верзија