SMS

 • SMS ofertë e parezistueshme!
 • Zgjidh pakon që më së shumti i përshtatet nevojave tuaja dhe shkruaj me super çmime drejt të gjithë rrjetave të vendit.
 • Për SMS komunikim të relaksuar tërë muajin, zgjidh pako dhe shkruaj me super çmime drejt të gjithë rrjetave vendore dhe ndërkombëtare.

Pako javore

Pako

 

Çmimi


SMS pako S
*

150 SMS në rrjetin tonë mobil dhe fiks

49 den. Aktivizo
SMS pako M
*

150 SMS drejt të gjithë rrjetave të vendit

99 den. Aktivizo
SMS pako L
*

500 SMS drejt të gjithë rrjetave të vendit

129 den. Aktivizo
 • Pakot vlejnë 7 ditë nga dita e aktivizimit
 • SMS pakot nuk janë në dispozicion në roaming.

Si të aktivizosh SMS pakon që ke zgjedhur?

Pakon e preferuar mund ta aktivizosh në mënyrën që ju përshtatet juve:

 • Duke u lajmëruar në numrin falas 1460 dhe duke i përcjellur udhëzimet e thjeshta të automatit folës;
 • Nëpërmjet aplikacionit mobil TELEKOM MK, ku përveç aktivizimit mund edhe të përcjellish gjendjen e çdo pako;
 • Onlajn nëpërmjet Telekomi Im;
 • Nëpërmjet Menyja ime, duke u lajmëruar në *122#

Pako mujore

SMS komunikim të relaksuar tërë muajin! Zgjidh pako që më së shumti i përshtatet nevojave tuaja dhe shkruaj me super çmime drejt të gjithë rrjetave vendore dhe ndërkombëtare.

Pako   Çmimi  
SMS pako S
*

150 SMS drejt të gjithë rrjetave të vendit

150 den. Aktivizo
SMS pako M
*

150 SMS drejt të gjithë rrjetave vendore dhe ndërkombëtare

354 den. Aktivizo
 • Pakot zgjasin 30 ditë nga dita e aktivizimit.
 • SMS pakot nuk janë në dispozicion në roaming.

Si të aktivizosh SMS pakon që ke zgjedhur?

Pakon e preferuar mund ta aktivizosh në mënyrën që ju përshtatet juve:

 • Duke u lajmëruar në numrin falas 1460 dhe duke i përcjellur udhëzimet e thjeshta të automatit folës;
 • Nëpërmjet aplikacionit mobil TELEKOM MK, ku përveç aktivizimit mund edhe të përcjellish gjendjen e çdo pako;
 • Onlajn nëpërmjet Telekomi Im;
 • Nëpërmjet Menyja ime, duke u lajmëruar në *122#
 • Duke dërguar SMS porosi në numrin falas 141 001 me përmbajtje “SMS Paket S” ose “SMS Paket M”
Verzioni desktop