Softveri Kaspersky

 • Mbrojtje kulminante për shfrytëzuesit që janë shpesh në internet
 • Mbrojtje të avancuar antivirusale
 • Siguri efikase gjatë aktiviteteve onlajn siç janë lundrimi, bankingu, komunikimet etj.
 • Në dispozicion në maqedonisht, shqip dhe anglisht

Karakteristikat

Onlajn pako softverike – Softver Kaspersky

Kaspersky INTERNET SECURITY siguron mbrojtje kulminante dhe është dedikuar për shfrytëzuesit që janë shpesh në internet. Qasja e tij bashkëkohore dhe hibride drejt sigurisë dixhitale kombinon teknologji inovative të bazuara në „cloud“ me mbrojtje të avancuar antivirusale për sigurimin e sigurisë efikase gjatë aktiviteteve onlajn siç janë lundrimi, bankingu, komunikimet etj.

Kaspersky ANTI-VIRUS rekomandohet për shfrytëzuesit që nuk janë shpesh në internet dhe ofron mbrojtje bazike për kompjutorët.

Në shtojcë janë dhënë funksionalitetet kryesore të dy softverave. Për më shumë funksionalitete kontrolloni KËTU.


Funksionalitete Kaspersky
ANTI-VIRUS
Kaspersky
INTERNET SECURITY
Mbrojtja bazike
File, Mail, IM, Web Anti-Virus вклучен вклучен
Mbrojtja e avancuar
Shërbime të bazuara në Cloud (reputacioni) вклучен вклучен
Parandalimi automatik i eksploatimit (Automatic Exploit Prevention) вклучен вклучен
Përcjellës i sistemit (System Watcher) вклучен вклучен
Siguria sistemore
Kontroll të sistemit pas infektimit me virus вклучен вклучен
Siguria e internetit dhe rrjetit
URL këshilltar вклучен вклучен
Safe Money вклучен вклучен
Firewall вклучен вклучен
Bllokues i sulmeve në rrjet вклучен вклучен
Mbrojtje të identitetit dixhital
Anti-Phishing вклучен вклучен
Tastatura virtuele вклучен вклучен
Tastatura e sigurisë вклучен вклучен
Bllokim të përmbajtjes së padëshiruar
Anti-Spam вклучен вклучен
Anti-Banner вклучен вклучен
Mbrojtja familjare
Kontroll i avancuar prindëror вклучен вклучен
Kontroll të shfrytëzimit të kompjutorit dhe të aplikacioneve вклучен вклучен
Kontroll të komunikimeve nëpërmjet postës elektronike, aplikacione për dërgimin e porosive të shpejta dhe rrjetet sociale вклучен вклучен

Aktivizimi i pakos

Onlajn pakot softverike - Kaspersky aktivizohen nëpërmjet faqes Telekomi Im. Vetë anëtarët e regjistruar mund të qasen deri te faqja personale Telekomi Im dhe të aktivizojnë onlajn pako softverike.

Nëse nuk jeni të regjistruar si shfrytëzues i Telekomi Im, regjistrimi është i thjeshtë, i shpejtë dhe falas. Është mundësuar për të gjithë shfrytëzuesit e Makedonski Telekom në 4 hapa të thjeshtë. Pas kompletimit me sukses të hapave fitoni profil të vetëm përdorues, në dispozicion në çdo kohë. Vizitoni faqen KËTU dhe regjistroni profilin tuaj.

 • Për aktivizimin e pakos softverike Kaspersky, hyni në faqen Telekomi Im.
 • Në menynë zgjidhni Onlajn pako softverike dhe zgjidhni pakon që dëshironi të aktivizoni: Kaspersky INTERNET SECURITY ose Kaspersky ANTI-VIRUS
 • Lexoni dhe pranoni Kushtet e përgjithshme për shfrytëzimin e pakove
 • Për konfirmimin e aktivizimit ju duhet Kodi aktivizues, të cilin nëse nuk e keni pranuar deri më tani, mund ta krijoni vetë menjëherë pas hyrjes në faqen Telekomi Im
 • Në pjesën Pako aktive (Onlajn pako softverike –> Pako aktive) klikoni në linkun për shkarkimin e pakos përkatëse që e keni aktivizuar.
 • Pasiqë softveri do të shkarkohet do të mbarojë në Downloads, klikoni dy herë në dokumentin që keni shkarkuar ose drejtpërdrejtë klikoni në butonin Run.
 • PIN kodin e softverit mund ta shihni çdoherë në Telekomi Im (Onlajn pako softverike –> Pako aktive)

Çmimet

Çdo shfrytëzues i ri i pakove softverike Kaspersky përfiton 90 ditë periudhë provuese falas për pakon e parë të aktivizuar, me çka është siguruar mundësia për ndryshimin e llojit të pakos së aktivizuar në kuadër të periudhës provuese falas.

Nëqoftëse nuk e deaktivizoni softverin gjatë periudhës provuese për shfrytëzim, automatikisht do të fillojë pagesa në nivel mujor me çmime të definuara për pakon e aktivizuar.

Aktivizimi i pakove është pa obligime afatgjata kontraktuese.


Funksionalitete Produkti Kompenzimi mujor
Për shfrytëzuesit e shërbimebe folëse fikse dhe për pakot 2 Max Kaspersky Antivirus 75 denarë
Kaspersky Internet Security 85 denarë
Për shfrytëzuesit e MaxADSL, Call & Surf, 3Max, Max Optic, Call & Surf Optic, 3Max Optic Kaspersky Antivirus 65 denarë
Kaspersky Internet Security 75 denarë
Për shfrytëzuesit e pakove Magenta 1 Business Kaspersky Internet Security Liçenca falas në pajtim me numrin e definuar në pakot Magenta 1 Business

Çmimet janë me TVSH.

Kërkesat sistemore

KASPERSKY INTERNET SECURITY dhe KASPERSKY ANTI-VIRUS

Për të gjithë llojet e sistemeve operative duhet:

 • Përafërsisht 480 МВ hapësirë të lirë në hard disk (varësisht nga madhësia e bazave antivirusale të të dhënave)
 • Internet lidhje – për aktivizimin e pakos
 • Microsoft Internet Explorer 8 ose verzin më të ri
 • Microsoft Windows Installer 3.0 ose verzion më të ri
 • Microsoft .Net Framework 4

Për sistemet operative (disa funksionalitete të produkteve mund të funksionojnë vetëm në sisteme operative х32):

 • Microsoft Windows XP Home Edition (Service Pack 3 ose verzion më të ri)
 • Microsoft Windows XP Professional (Service Pack 3 ose verzion më të ri)
 • Microsoft Windows XP Professional x86 Edition (Service Pack 3 ose verzion më të ri)
 • Microsoft Windows XP Professional x64 Edition (Service Pack 2 ose verzion më të ri)

duhen këto kërkesa hardverike:

 • Procesor: 800 MHz ose më shumë
 • 512 MB RAM memorje në dispozicion

Për sistemet operative (disa funksionalitete të produkteve mund të funksionojnë vetëm në sisteme operative х32);

 • Microsoft Windows Vista Home Basic (32/64 Bit) (Service Pack 1)
 • Microsoft Windows Vista Home Premium (32/64 Bit) (Service Pack 1)
 • Microsoft Windows Vista Business (32/64 Bit) (Service Pack 1)
 • Microsoft Windows Vista Enterprise (32/64 Bit) (Service Pack 1)
 • Microsoft Windows Vista Ultimate (32/64 Bit) (Service Pack 1)
 • Microsoft Windows 7 Starter
 • Microsoft Windows 7 Home Basic (32/64 Bit)
 • Microsoft Windows 7 Home Premium (32/64 Bit)
 • Microsoft Windows 7 Professional (32/64 Bit)
 • Microsoft Windows 7 Ultimate (32/64 Bit)

Duhen këto kërkesa hardverike

 • Procesor: 1 GHz ose më shumë
 • 1 GB RAM memorje në dispozicion (32 Bit) ose 2 GB RAM memorje në dispozicion (64 Bit)

Kërkesa hardverike për Netbook

 • CPU: Intel Atom 1.6 GHz
 • RAM: 1 GB DDR2
 • Hard disk: 160 GB
 • Video kartelë: Intel GMA950
 • Ekran: 10.1 inç, 1024x600 ekran të gjerë
 • Sistemi operativ: Microsoft Windows XP Home Edition
Verzioni desktop