Соопштенија за медиуми

14.05.2024

Пристигнуваат T Phone 2 и T Phone 2 Pro: 5G паметни телефони за сите

Македонски Телеком ја носи на пазарот новата генерација 5G паметни телефони на Дојче Телеком: T Phone 2 и T Phone 2 Pro.

30.04.2024

Македонски Телеком продолжува со силен финансиски раст и во првите три месеци на 2024 година

Македонски Телеком ja почна 2024 година со силен финансиски раст на крајот на првото тримесечје. Успешното работење продолжува како резултат на фокусот на модернизацијата и ширењето на мрежата, пионерството во воведувањето нови технологии и посветеностa

20.03.2024

Македонски Телеком воведува нова генерација дигитална телевизија: MagentaTV

Македонски Телеком воведува нова генерација дигитална телевизија – MagentaTV, иновативна ТВ платформа којашто нуди едно сосема ново, модерно ТВ доживување во согласност со современите навики и интереси на корисниците. Новата телевизија е достапна секогаш и секаде и на сите екрани, со слика и звук со висок квалитет, модерен интерактивен интерфејс,

11.03.2024

Македонски Телеком со моќна кампања за вистинско поврзување: да направиме место за емпатија, разбирање и блискост

Македонски Телеком ја започнува кампањата „Да направиме место“ со којашто поттикнува и инспирира отвореност и меѓусебно разбирање коишто се важни за вистинско поврзување.

29.02.2024

Дојче Телеком со возбудливи иновации на Светскиот конгрес за мобилна технологија во Барселона

Дојче Телеком, како еден од водечките телекомуникациски оператори во светот, го претстави своето напредно портфолио на технолошки иновации на Светскиот конгрес за мобилна технологија (MWC) во Барселона. Новитетите вклучуваат високо-технолошки решенија за комуникација со помош

123 ... 97
Десктоп верзија