Magenta

Kombinoni shërbimet celulare, internetin dhe MaxTV TV dhe përfitoni më shumë

ZBRITJE E PARAPAGESËS MUJORE

Me d yose më shumë linja celulare

INTERNET MË TË QËNDRUESHËM

për lundrim më të shpejtë dhe më të sigurt

TV-PËRMBAJTJE E PASUR

deri 150 TV kanale, TV-tekë dhe videotekë

CELULARË ME SUPERÇMIME

me buxhetin familjar të disponueshëm vetëm për përdoruesit e Magenta 1

PËRPARËSITË E SHËRBIMEVE CELULARE

Shijoni komunikim të pakufizuar dhe internet super të shpejtë celular kudo që të jeni.
Sa më shumë linja celulare të keni, aq më i madh është buxheti i familjes për marrjen e celularit tuaj të ri.

Përfitimet Telekom
me Magenta Moments

Argëtohuni dhe mblidhni zemrat në Magenta Moments, programi ynë i ri ndërkombëtar i shpërblimeve dhe përfitimeve, i disponueshëm ekskluzivisht për klientët e Telekomit. Përdorni zemrat e mbledhura për të aktivizuar një përfitim nga Telekomi, sipas zgjedhjes suaj.
Magenta Moments është në dispozicion vetëm në aplikacionin Telekom MK.

PËRPARËSITË E PAKETAVE TË SHËRBIMEVE FIKSE
NË MAGENTA 1

Surfoni nga shtëpia me internetin fiks më të qëndrueshëm tani me shpejtësi deri në 100/100 Mbps.

Shijoni pa u shqetësuar internetin e pakufizuar. Zgjidhni ofertën që ju përshtatet më së miri.

Me Magenta 1 shikoni të gjitha ndeshjet e UEFA Champions League dhe UEFA Europe League në rezolucion të lartë. Relaksohuni me përzgjedhjen e madhe të filmave dhe mos humbisni kurrë asgjë me televizionin më të mirë interaktiv në të gjitha ekranet.

Çdo muaj mund të aktivizoni paketa shtesë dhe të rrisni përzgjedhjen e kanaleve televizive.

PYETJET MË SHPESH TË PARASHTRUARA

Magenta 1 është një paketë e kombinuar, e cila përbëhet nga shërbime fikse dhe celulare, qasje në internet dhe televizion digjital, të ofruara përmes rrjetit të Telekomit të Maqedonisë dhe është në dispozicion në modelet tarifore në vijim:
Magenta 1 shërbimet celulare S, Magenta 1 shërbimet celulare M, Magenta 1 shërbimet celulare Unlimited, Magenta 1 shërbimet fikse S, Magenta 1 shërbimet fikse M, Magenta 1 shërbimet fikse L, Magenta 1 MaxTV S, Magenta 1 MaxTV M, Magenta 1 MaxTV L .

Paketa minimale e shërbimeve që duhet të zgjidhni si pjesë përbërëse e paketës Magenta 1 është 1 linjë celulare + 1 opsion interneti. Ju mund të zgjidhni çdo kombinim të shërbimeve celulare, internetit dhe TV nga opsionet S, M ose L.
Për më shumë informacion rreth karakteristikave dhe kushteve për përdorimin e paketës Magenta 1 mund të lexoni këtu.

Në paketën tuaj Magenta 1 mund të shtoni deri në 5 linja celulare.

Po. Nëse tashmë përdorni ndonjë nga shërbimet e Makedonski Telekom, për shembull vetëm telefon fiks, vetëm internet, vetëm TV ose vetëm shërbime celulare, mund t'i kombinoni në një paketë Magenta 1 dhe do të përfitoni zbritje të parapagesës mujore dhe përfitime që marrin vetëm klientët e Magenta 1.

Në faqen Oferta e rekomanduar ose pasi të keni përfunduar hapat në faqen Krijoni vetë, shkoni te seksioni "Dua të porosis". Këtu mund të aplikoni për paketën Magenta 1 dhe ne do t'ju kontaktojmë sa më shpejt të jetë e mundur. Informacione shtesë mund të gjeni në faqen Magenta 1. Më shumë informacion mbi porositë online në lidhjen e mëposhtme.

Përfitimet Ekstra (shtesë) janë një grup përfitimesh të disponueshme për përdoruesit celularë të Magenta 1 për të zgjedhur çdo muaj falas. Përdoruesit e shërbimit celular Magenta 1 mund të zgjedhin një përfitim shtesë në muaj për numër celular, sipas nevojave të tyre. Përfitimet shtesë zgjidhen dhe aktivizohen përmes aplikacionit Telekom MK , pa tarifë shtesë. Më shumë rreth Përfitimeve Shtesë të disponueshme për aktivizim në lidhjen e mëposhtme.

Përfitimet ekstra/shtesë janë të disponueshme për përdoruesit e Magenta 1 që kanë një llogari emaili të aktivizuar.

Përfitimet Ekstra/shtesë mund të aktivizohen vetëm përmes aplikacionit Telekom MK , në seksionin Paketa të disponueshme, duke zgjedhur fushën Përfitime Ekstra. Përfitimi Esktra i zgjedhur është i vlefshëm për 30 ditë pas aktivizimit. Në fund të kësaj periudhe, ju mund ta aktivizoni atë, ose të zgjidhni dhe aktivizoni një përfitim të ri. Përfitimet ekstra janë promocionale dhe mund të ndryshojnë në varësi të kushteve dhe ofertave aktuale në treg.

Verzioni desktop