Magenta

Направете ја вашата идеална комбинација од мобилни услуги, интернет и MaxTV.

Промоција

5G Гигабитни брзини.
Најголема покриеност.
Најдобра мрежа.

Со Magenta 1 M сега промотивно добивате 100 GB мобилен интернет за безгрижно сурфање. Плус, активирајте 5G преку Telekom MK апликацијата, без дополнителен надомест, и почувствувајте ги гигабитните брзини на првата и најголема 5G мрежа во Македонија.
Гигабитните брзини сега се достапни и на најдобриот оптички интернет за дома. Активирајте ги преку Telekom MK апликацијата, промотивно, без дополнителен надомест, само со Magenta 1.

Промотивниот мобилен интернет од 100 GB е достапен за сите нови и за сите постојни приватни корисници коишто ќе склучат Договор за лојалност на тарифниот модел Magenta 1 мобилни услуги М во промотивниот период и важи 24 месеци со активна е-сметка. Во Magenta 1 мобилни услуги M, 5G услугата е достапна промотивно и без дополнителен надомест почнувајќи од 13.9.2022 година и може да се активира преку Telekom MK апликацијата.
Промоцијата за активирање гигабитни брзини важи за сите корисници на оптички интернет во Magenta 1 интернет М и L коишто ќе склучат Magenta 1 договор за користење Magenta 1 пакет на услуги. Гигабитните брзини можат да се активираат без дополнителен надомест преку Telekom MK апликацијата за време на промоцијата којашто е со ограничено времетраење и ќе бидат достапни за користење до 15.12.2022 година. Повеќе информации на telekom.mk

Попуст на месечната претплата

Со две или повеќе мобилни линии

Најстабилниот интернет

за најбрзо и најбезбедно сурфање

Богати ТВ содржини

до 150 TV канали, ТВ-тека и видеотека

Смартфони по супер цени

со фамилијарниот буџет достапен
само за Magenta 1 корисници

Предности за мобилни услуги

Уживајте во неограничената комуникација и супер брзиот мобилен инетрнет каде и да сте.
Колку повеќе мобилни линии имате, толку поголем Фамилијарен буџет за купување на вашиот нов мобилен телефон добивате.

СЕКОЈ МЕСЕЦ
ЕКСТРА ПРИДОБИВКИ

Со Magenta 1 секогаш добивате повеќе – секој месец, преку апликацијата Telekom MK изберете Екстра придобивка според вашите потреби и активирајте ја без дополнителен надомест.
Екстра придобивките се достапни за корисниците на Magenta 1 коишто имаат активиранo е-сметка.

Предности за фиксни пакет услуги
на Magenta 1

Сурфајте од дома со најстабилниот фиксен интернет сега со брзини и до 100/100 Mbps.

Уживајте во безгрижен и неограничен интернет. Одберете ја понудата којашто Вам најмногу Ви одговара.

Со Magenta 1 следете ги сите натпревари од UEFA Champions League и UEFA Europe League во висока резолуција. Опуштете се со огромниот избор на филмови и не пропуштајте никогаш ништо со најдобрата интерактивна телевизија на сите екрани.

Секој месец можете да активирате и дополнителни пакети и да го зголемите изборот на ТВ канали.

Често поставувани прашања

Magenta 1 е комбиниран пакет, кој се состои од фиксни и мобилни услуги, интернет пристап и дигитална телевизија, овозможени преку мрежата на Македонски Телеком, и е достапен во следниве тарифни модели:
Magenta 1 мобилни услуги S, Magenta 1 мобилни услуги М, Magenta 1 мобилни услуги Unlimited, Magenta 1 фиксни услуги S, Magenta 1 фиксни услуги М, Magenta 1 фиксни услуги L, Magenta 1 MaxTV S, Magenta 1 MaxTV M, Magenta 1 MaxTV L.

Минимален сет на услуги кои треба да ги одберете како составен дел од Magenta 1 пакетот се 1 мобилна линија + 1 интернет опција. Можете да ја одберете било која комбинација на мобилни услуги, интернет и ТВ од опциите S, M или L.
Повеќе информации, карактеристики и услови за користење на Magenta 1 пакетот прочитајте тука.

Можете да додадете до 5 мобилни линии во вашиот Magenta 1 пакет.

Да. Доколку веќе користите било која од услугите на Македонски Телеком, на пример само фиксен телефон, само интернет, само телевизија или пак само мобилни услуги, може да ги споите во еден Magenta 1 пакет и ќе добиете попуст на претплатата и поволности кои ги добиваат само корисниците на Magenta 1.

На страницата за Препорачана понуда, или по завршување на чекорите на страницата Состави сам, појдете на секцијата “Сакам да нарачам”. Тука можете да поднесете барање за Magenta 1 пакет по што ќе ве контактираме во најбрз можен рок. Дополнителни информации можете да најдете на страницата Magenta 1. Повеќе информации за онлајн нарачките на следниот линк.

Екстра придобивките се збир од поволности достапни за Magenta 1 мобилните корисници за избор секој месец бесплатно. Magenta 1 корисниците на мобилни услуги можат да изберат по една Екстра придобивка месечно по мобилен број, согласно своите потреби. Екстра придобивките се избираат и активираат преку Telekom MK апликацијата, без дополнителен надомест. Повеќе околу Екстра придобивките кои се достапни за активирање на следниов линк.

Екстра придобивките се достапни за Magenta 1 корисниците кои имаат активиранo е-сметка.

Екстра придобивките можат да се активираат само преку Telekom MK апликацијата, во делот Достапни пакети, со избирање на полето Екстра придобивки. Избраната Екстра придобивка важи 30 дена по активирањето. По истекот на овој период, можете да ја активирате истата, или да изберете и активирате нова придобивка. Екстра придобивките се промотивни и подлежат на промени зависно од актуелните услови и понуди на пазарот.

Десктоп верзија