За кого е наменета
STREAM ON опцијата?

Stream On е наменета за генерацијата Z и за сите кои се чувствуваат така! Останувајќи во тек со идеите кои секојдневно ни доаѓаат од светот во форма на музика, видео содржини и разни поткасти, одржуваме чекор со клучните глобални движења и сме дел од големата револуција што ја предводи новата младост.

Опцијата Stream On е наменета за гладните и љубопитни, свежи умови на генерацијата Z, подготвени да го впијат светскиот дух и да го спроведат на дело во својот локален контекст.

Промотивно, корисниците на Mobile и Мagenta 1 можат да ја активираат опцијата Stream On без дополнителен надомест – само преку Telekom MK апликацијата како дeл од Екстра придобивките достапни единствено со користење е-сметка.

Опцијата Stream On е достапна во мобилните тарифни модели Mobile S, M и Magenta 1 мобилни услуги S, M и како дополнителна месечна услуга по цена од 99 денари/месечно. Во Mobile L и Magenta 1 мобилни услуги L опцијата Stream On е вклучена во месечната претплата на тарифата.