SHIJONI MAGJINË E TEKNOLOGJISË AR –
NË RRJETIN MË TË MIRË DHE MË TË SIGURTË

Augmented Reality (AR) paraqet platformë revolucionare e cila ju mundëson të vizuelizoni 3D modele në mjedis real, në kohë dhe hapësirë reale. Duke orientuar celularin dhe duke skanuar kodin ai “ngjallet”, bëhet interaktiv dhe shfaq realitet të pabesueshëm. Shkarkoni aplikacionin Telekom AR dhe shijoni përjetime të pabesueshme në rrjetin më të mirë mobile.

Verzioni desktop