Telekom MK

Makedonski Telekom AD Skopje

Shkarko:

Aplikacioni Telekom MK ju ofron numër të madh shërbimesh dhe beneficionesh për menaxhim me linjën tuaj pripejd ose postpejd.

Me hyrje të thjeshtë në Telekomi Im, lehtësisht do të keni qasje deri te këto funksionalitete.

 • Kontroll të gjendjes së llogarisë dhe statusi i pakove aktive.
 • Aktivizim të pakove ditore, javore dhe mujore për biseda, SMS porosi dhe internet.
 • Aktivizim të TV pakove për shfrytëzuesit e Family Box
 • Aktivizim të bonusit falas
 • Ndryshim të modelit tarifor.
 • Pagesë të faturave me kartela debitore/kreditore
 • Rimbushje nga postpejd në pripejd
 • Mundësi për ndarje të minutave, internetit ose 100 denarë nga llogaria yte me shfrytëzues tjetër pripejd.
 • Mundësi për të ftuar mik që të kyqet në ekipin COOL.
 • Pasqyrë e poenave në Klubi Im, programin për besnikëri.
 • Pasqyrë të revistës Klubi Im
 • Lokalizim të shitoreve të Telekomit.

Internet trafiku nga aplikacioni Telekom MK është falas nëpërmjet rrjetit të Makedonski Telekom..

Verzioni desktop