Активирање ТВ пакети

Активирањето на дополнителните програмски пакети можете да го направите:

PINK&GRAND

Нови 17 атрактивни канали од регионот во еден пакет – PINK&GRAND.

99
денари месечно
Повеќе


Pink Plus
75 


Pink World
84 


Pink Extra
85 


Pink Folk
410 


Pink Folk 2
411 


GRAND 1
413 


GRAND 2
414 


CITY PLAY
415 


Bravo Music
416 


Pink Koncert
417 


Pink Music
431 


Pink Music 2
432 


Pink Hits 1
433 


Pink Hits 2
434 


Pink Film
514 


Pink Show
86 


Pink Serije
516 

PINK&GRAND+

Музика, филмови, забава, детски содржини, вести и програми за возрасни, сето тоа достапно на дури 29 нови канали за сите вас!

199
денари месечно
Повеќе


Pink Plus
75 


Pink World
84 


Pink Extra
85 


Pink Zabava
87 


Pink Reality
88 


Pink Folk
410 


Pink Folk 2
411 


Pink Show
86 


Pink Serije
516 


GRAND 1
413 


GRAND 2
414 


CITY PLAY
415 


Bravo Music
416 


Pink Koncert
417 


Pink Music
431 


Pink Music 2
432 


Pink Hits 1
433 


Pink Hits 2
434 


Pink & Roll
435 


Pink Film
514 


Pink Fashion
605 


Erotic
910 


Erotic 2
911 


Erotic 3
912 


Erotic 4
913 


Erotic 5
914 


Erotic 6
915 


Erotic 7
916 


Erotic 8
917 

HBO пакет

Пакетот ги вклучува HBO 1, 2 и 3 ТВ каналите во HD резолуција, HBO Max, како и HBO On Demand видеотеката. При првото активирање, HBO пакетот е 1 месец бесплатен. Достапен и преку MaxTV за Android TV Box.

354
денари месечно
Повеќе


HBO 1 HD
551 


HBO 2 HD
552 


HBO 3 HD
553 


HBO Max
 


HBO On Demand

CINEMAX

За сите вљубеници во филмот, Cinemax HD и Cinemax 2 HD нудат најдобар жанровски избор од хит-филмови, познати актери, сѐ до најнаградуваните и најфалените остварувања од целиот свет.

149
денари месечно
Повеќе


Cinemax 1 HD
541 


Cinemax 2 HD
542 

Max Balkan

Најпопуларните и најгледаните 10 регионални канали во еден пакет - MAX BALKAN пакет. Во овој ТВ пакет се вклучени добро познатите канали: RTL и RTL2, RTL Living, RTL Kockica, Jugoton TV (Хрватска); ELTA HD и TV 1 (Босна); RTRS (Република Српска); Atlas TV (Црна Гора) и TV Slon(Босна).

99
денари месечно


RTL
80 


RTL 2
81 


RTL Living
82 


RTL Kockica
83 


ELTA HD
90


TV 1
91


RTRS
92


TV Slon
93 


Atlas TV
94


Jugoton TV
95


CMC
96


ELTA 2
97


OTV VALENTINO
98


VALENTINO MUSIC
99

GLEY

Со пакетот Gley Standard добивате пристап до содржините на Gley - првата македонска национална стриминг платформа, директно преку вашиот MaxTV приемник. Уживајте во богатиот избор на домашни, регионални и светски филмови и серии, како и детска програма комплетно синхронизирана на македонски и албански јазик, достапни за гледање истовремено на сите ваши MaxTV приемници и плус на уште 2 смарт уреди (ТВ, лаптоп, компјутер, таблет или смартфон).

299
денари месечно
Повеќе

Pickbox NOW

Со пакетот Pickbox NOW добивате неограничен пристап до голем број хит-серии, ексклузивни премиери, филмови и цртани. Pickbox ви носи и нови епизоди од сериите веднаш по светската премиера. Уживајте во најгледаните и најквалитетните содржини од холивудската, европската и регионалната продукција! Повеќе информации за програмската содржина на www.pickbox.mk.

199
денари месечно
Повеќе

Max HD

За сите корисници на MaxTV, кристално чиста слика во HD резолуција на 4 ТВ канали: BBC Earth HD, Food Network HD, Travel Channel HD и N1 HD. Активирајте преку MaxTV, на 122 или преку moj.telekom.mk. При првото активирање, пакетот е 1 месец бесплатен.

199
денари месечно


BBC Earth HD
120


Food Network HD
122


Travel channel HD
123


N1 HD
657

Max HD+

За уште поголемо ужување на MaxTV, 6 канали во HD резолуција: BBC Earth HD, Food Network HD, Travel Channel HD и N1 HD. Активирајте преку MaxTV, на 122 или преку moj.telekom.mk. При првото активирање, пакетот е 1 месец бесплатен.


249
денари месечно


BBC Earth HD
120


Food Network HD
122


Travel channel HD
123


N1 HD
657

Max Alb
(ТВ пакет на албански јазик)

Max ALB програмскиот пакет ги вклучува ТВ каналите Vizion Plus, RTV 21, News 7. Пакетот е бесплатен за сите MaxTV корисниците и се активира на барање.

Бесплатно


Vision Plus
125 


News 7
126 


RTV 21
127 

Tring Extra
(ТВ пакет на албански јазик)

Новиот Tring Extra пакет содржи 53 канали на албански јазик со многу атрактивни содржини

399
денари месечно


Klan TV
13 


Dukagjini TV
128 


TV Klan Kosovo
129 


Tring Action
131 


Tring Fantasy
132 


Tring Super
133 


Tring Comedy
134 


Tring Life
135 


3Plus
136 


Smile
137 


Jolly HD
138 


Tring Tring
139 


Tip TV
140 


RTK 1
141 


TVSH
142 


Arta TV
144 


Tring Shqip
145 


Folk +
146 


BBF
147 


Tring World
148 


Tring History
149 


Tring Planet
150 


Living
151 


Muse
152 


RTK 2
154 


RTK 3
155 


RTK 4
156 


21 Junior
158 


Dasma TV
159 


21 Plus
160 


First TV
162 


KTV HD
163 


Albuk HD
166 


Kanal 10
168 


SYRI TV
170 


T7
172 


TV Besa
174 


21 Poppulore
180 


Tring Kids
181 


Tring Family
182 


Bubble
183 


Club TV
184 


Euronews Albania
185 


Tring Classic
186 


Tring Novelas
187 


Desire
907 


Bunga Bunga
908 

Tring +
(ТВ пакет на албански јазик)

Новиот Tring + пакет содржи 27 канали на албански јазик од сите жанрови: детски, филмски, музички, документарни, колажни и канали за возрасни.

299
денари месечно


Klan TV
13 


Dukagjini TV
128 


TV Klan Kosovo
129 


Tring Action
131 


Tring Fantasy
132 


Tring Super
133 


Tring Comedy
134 


Tring Life
135 


3Plus
136 


Smile
137 


Jolly HD
138 


Tring Tring
139 


Tip TV
140 


RTK 1
141 


TVSH
142 


Arta TV
144 


Tring Shqip
145 


Folk +
146 


BBF
147 


Tring World
148 


Tring History
149 


Tring Planet
150 


Living
151 


Muse
152 


Club TV
184 


Euronews Albania
185 


Desire
907 


Bunga Bunga
908 

Tring
(ТВ пакет на албански јазик)

Со Tring пакетот гледајте 10 ТВ канали од различни жанрови на албански јазик. Достапен и преку MaxTV за Android TV Box.

99
денари месечно


Dukagjini TV
128 


Tring Action
131 


Tring Super
133 


Tring Comedy
134 


3Plus
136 


Tring Tring
139 


RTK 1
141 


Arta TV
144 


Tring Shqip
145 


Folk +
146 


Tring Planet
150 

Max +
(колажен ТВ пакет)

Пакет од спортски, музички и канали за возрасни: Sport Klub 1, 2, 3, 4, 5 и 6, Extreme Sport, MTV Hits, MTV Dance и MTV Rock, Playboy TV, Brazzers TV, Hustler TV, French Lover, Private TV.

236
денари месечно


Extreme Sport
322


Sport Klub 1
333


Sport Klub 2
334 


Sport Klub 3
335 


Sport Klub 4
336 


Sport Klub 5
337 


Sport Klub 6
338 


MTV Hits
441


MTV Rocks
442


MTV Dance
443


Playboy TV
901


Brazzers TV Europe
902


Red Light HD
904


Hustler TV
905


Private TV
906 

Max Sport Business

Уживајте во најдобрите спортски содржини во HD! При првото активирање, пакетот е 1 месец бесплатен. Активирајте преку MaxTV, на 122 или преку интернет

149
денари месечно


SK 1 HD
333


SK 2 HD
334


SK 3 HD
335


SK 4 HD
336


SK 5 HD
337


SK 6 HD
338


SK 7 HD
339


SK 8 HD
340


SK 9 HD
341


SK 10 HD
342


SK Esports HD
325


Arena Fight HD
320


Extreme Sport
327


SK Fight
326


Nova Sport HD
332

ТВ-тека

ТВ-теката овозможува гледање на програмата од последните 7 дена, без да се закажува снимање. Во оваа архива се наоѓа целата програма од последните 7 дена од каналите: МТВ 1, Сител, Канал 5, Телма, Алфа, Алсат М, ТВ Нова, RTV 21 M, Arena Sport 1

99
денари месечно


МТВ 1
001


Сител
002


Канал 5
003


Алфа
004


Телма
005


ТВ НОВА
006


RTV 21 M
021


Alsat M
022


Arena Sport 1 301

Десктоп верзија