The Lenz

Aplikacioni The Lenz është në dispozicion për iOS dhe Android, dhe mund të shkarkohet falas. Përmes aplikacionit çdo sipërfaqe e purpurt shndërrohet në portal virtual i cili mundëson të shikoni përmbajtje ekskluzive nga bendi i njohur botëror Gorillaz.

Gjithashtu, çdo shfrytëzues i aplikacionit The Lenz mundet me kamerën e telefonit të fotografojë, ndërsa më pas këto fotografi t’i vendos në prapavija të reja dhe interesante dhe t’i shpërndajë në rrjetet sociale.

Aplikacioni përmban vizatime ekskluzive të Xhejmi Hjulit dhe shfaqje ekskluzive drejtpërdrejt me këngë të albumit të ri të bendit „Humanz“.

Shkarko:

Verzioni desktop