The Lenz

Апликацијата The Lenz e достапна за iOS и Android, и може бесплатно да се преземе. Преку апликацијата секоја магента површина се претвора во виртуелен портал кој овозможува гледање ексклузивни содржини од светски познатиот бенд Gorillaz.

Исто така, секој корисник на The Lenz апликацијата може со камерата на својот телефон да фотографира, а потоа овие фотографиии да ги поставува на нови и интересни позадини и да ги споделува на социјалните мрежи.

Апликацијата содржи ексклузивни цртежи на Џејми Хјулит и ексклузивни настапи во живо со песни од новиот албум на бендот „Humanz“.

Преземи:

pageArea reserved, leave empty!!!