KARRIERA YTE PROFESIONALE

Ofrojme nje mundesi unike. Shikoni se si talentet tona po përparojnë në karrierën e tyre dhe përdorni përvojën e tyre për rritjen tuaj personale. Me aftësinë tonë për t'u rritur vazhdimisht, ne po formojmë botën dixhitale të së ardhmes.

Твојата кариера

NE INVESTOJMË NË PUNONJËSIT TANË DHE KUJDESЕMI PËR ZHVILLIMIN PROFESIONAL DHE TË ARDHMEN E TYRE

PËRVOJË NDËRKOMBËTARE E PUNËS

  • ekipe globale të projektit
  • komunitet ndërkombëtar yam
  • programe shkëmbimi

MUNDËSITË

  • punë me metodologji agile
  • punë me ekspertë
  • mentorim

VEGLA DIGJITALE PËR TË MËSUAR

Coursera Percipio

JINI KURRESHTAR DHE ZHVILLONI VETEN!

Është thelbësore për kompaninë tonë që të ruajë ritmin e zhvillimit, pasi ne përballemi me një mjedis shumë dinamik, prandaj, qëllimi ynë është t'u ofrojmë punonjësve tanë një mundësi mësimi më të fundit për zhvillim të vazhdueshëm. Në Makedonski Telekom, mësimi i vazhdueshëm është pjesë përbërëse e punës.

Për punonjësit tanë ofrojmë:

  • Qasje në platformat digjitale me famë botërore percipo dhe coursera
  • Qasje në komunitetin yam që ofron katalogë dhe rekomandime për mësim, kurse dhe aktivitete mësimore
  • LEX – MËSO NGA EKSPERTËT - akses në komunitetin më të madh peer-to-peer që përdoret për shkëmbimin e njohurive

...dhe shumë më tepër.

PUNONJËSIT TANË
KOLEGËT TUAJ

Punonjësit tanë janë një ekip i jashtëzakonshëm i profesionistëve më të mirë që rriten dhe zhvillohen çdo ditë. Ne kultivojmë shpirtin e ekipit, ndajmë njohuritë, mësojmë nga njëri-tjetri dhe nuk ndalemi derisa të japim maksimumin në çdo gjë që bëjmë.

Lexoni se çfarë thonë ata për zhvillimin e karrierës, përvojën dhe këshillat e tyre. Përdorni njohuritë e tyre - në këtë mënyrë do t'i formësoni qëllimet tuaja profesionale shumë më lehtë.

Elena

ELENA BALAMOVSKA

MENAXHERE E PROJEKTEVE TË TEKNOLOGJISË INFORMATIKE

Makedonski Telekom si kompani i inkurajon punëtorët që të mendojnë dhe veprojnë në mënyrë aktive në realizimin e ideve, zgjidhjeve, propozimeve të tyre dhe me këtë të paraqesin dimensione të tjera kreative të personit.

Do të veçoja aplikacionin SkopjeZOO si një histori suksesi ku së bashku me kolegët e përfshirë në ekipin e zhvillimit dhe menaxhimit, të udhëhequr në një drejtim pozitiv të përdorimit të mirë të teknologjisë, arritëm ta përkthejmë idenë time për aplikacionin SkopjeZOO në një përvojë digjitale për të gjithë përdoruesit.

Puna në Makedonski Telekom është kënaqësi kur punoni me kolegë të cilët përveç që janë të orientuar drejt gjetjes së zgjidhjeve më të përshtatshme, janë gjithmonë të disponuar për shoqërim dhe festim të sukseseve.

Makedonski Telekom paraqet një vend të shkëlqyeshëm për të punuar me teknologjitë dhe zgjidhjet më moderne, ku punonjësit mund të përdorin kapacitetet e tyre profesionale në mënyrën më të mirë, të kenë mundësi të përmirësohen dhe të vetë-realizohen, duke u fokusuar në ofrimin e sa më shumë përdoruesve të kënaqur në treg.

elena
 
Nikola Bojkovski

NIKOLA BOJKOVSKI

ANALIST BIZNESI

Nga dëshira në realitet, karriera ime mori rrugën e dëshiruar.

Edhe në ditët e mia studentore doja Makedonski Telekom si punëdhënësin tim të ardhshëm. Prandaj e shfrytëzova mundësinë e praktikës në Makedonski Telekom, e shpallur në fakultetin tim dhe aplikova për të qenë pjesë e Inkubatorit Digjital në Telekom. Iu bashkova një ekipi profesionistësh dhe njerëzish të jashtëzakonshëm, të cilët përveçse dhanë maksimumin, u siguruan vazhdimisht që të gjithë ne të merrnim njohuritë e nevojshme, të punonim së bashku me ta dhe të ndiheshim pjesë e ekipit që nga dita e parë. Teknologjitë që kam hasur dhe proceset në të cilat kam punuar më dhanë një përvojë të paçmuar. Pata mundësinë që në mënyrë të pavarur të inicioj projekte dhe inovacioni im u vlerësua. Ka shumë mundësi mësimi, që nga platformat, tek përvoja ndërkombëtare deri tek puna me profesionistë të vërtetë.

Deri në fund të studimeve, kisha mësuar shumë dhe po merrja vlerësime për punën time. Pastaj mora një ofertë për punë dhe tani me krenari mund të them se jam i punësuar në Makedonski Telekom, në pozitën e Analistit të Biznesit dhe i shfrytëzoj të gjitha beneficionet që ofron Telekomi, të cilat vërtet janë të shumta.

Unë ende e shoh veten si pjesë e këtij ekipi, dua të përparoj dhe të jap maksimumin këtu, sepse Makedonski Telekom është vendi i duhur për të gjithë të rinjtë, entuziastë inovativë që dëshirojnë zhvillimin profesional të karrierës së tyre.

Nikola Bojkovski
 
Vale

Valentina Agapieva

Specialiste për përvojë digjitale

Nëse dëshironi të punoni në një mjedis krijues, ku keni mundësinë të fitoni përvojë në një korporatë të madhe, por në bashkëpunim me ekipe të shkathëta dhe profesionale; ku mund të përmirësoni në mënyrë inovative dhe të ndani njohuritë tuaja, të aplikoni kreativitetin tuaj dhe aftësi të tjera personale; ku keni mundësinë të merrni pjesë në projekte ndërkombëtare të udhëhequra nga ekspertë dhe sigurisht ku do të takoni kolegë që do të bëhen dhe do të mbeten miqtë tuaj, atëherë shkoni në Makedonski Telekom.....

Me zhvillimin e digjitalizimit dhe industrisë së telekomunikacionit dhe me zgjerimin e mundësive të përdoruesve digjitalë, kompania u transformua dhe u ndoqën angazhimet në shumë projekte më kreative dhe inovative, bashkëpunimi në ekipe ndërfunksionale nga aktivitete të ndryshme, njohja me kolegë me aftësi të ndryshme dhe njohuri, si në nivel lokal ashtu edhe me bashkëpunëtorë dhe kolegë nga Deutsche Telekom në nivel ndërkombëtar.

Ajo që mora dhe që kompania më bëri të mundur në atë rrugë zhvillimi është mbi të gjitha liria dhe autonomia e shprehjes krijuese dhe kritike, që do të thotë shumë për mua; besimin në ekspertizën time, shkallën e lartë dhe grupin e larmishëm të njohurive si dhe aftësitë personale dhe profesionale; akses në platforma dhe programe inovative për përmirësimin e vazhdueshëm të njohurive dhe përvojës; qasje e papenguar në burime dhe mjete për aktivitetet e punës; angazhimi në programe dhe projekte ndërkombëtare si dhe mundësia për të marrë pjesë në programet e shkëmbimit të përvojave ndërkombëtare me prezencë lokale në filialet e tjera të DT-së në Evropë.

Por disi nxitja më e madhe për të nxjerrë në pah aftësitë e mia janë ato programe interesante që organizohen me projekte reale në ekipe reale por me karakter konkurrues.

Në nivel lokal do të veçoja programin ndërfunksional, kur ishim 3 skuadra dhe kishim 3 detyra që rrjedhimisht shpërndaheshin në një periudhë më të gjatë kohore. Krahas të qenit argëtues dhe kreativ, krijuam zgjidhje seriozisht të zbatueshme dhe të aplikueshme, dhe sigurisht fituam një çmim, por ajo që më mbeti gjithmonë është se takova kolegë vërtet krijues dhe novatorë, profesionistë të përkushtuar nga të cilët mësova shumë.

Më pas do të veçoja programin online MOOC në nivel ndërkombëtar të DT. Duke marrë pjesë në një ekip virtual nga vende të ndryshme, ne punuam në një projekt të cilit unë isha udhëheqës dhe e çova ekipin në fitore, me temën "me Gamification deri në rritjen e përdorshmërisë së Telekom MK App", nga fusha e "Digjitalizimi”. Ekipi, si dhe shumë kolegë të tjerë nga vende të ndryshme, njerëz të mrekullueshëm, u njoha për herë të parë në udhëtimin e çmimeve në Bon duke marrë pjesë në një panair për prezantimin e zgjidhjeve novatore fituese në secilën prej 11 fushave të ndryshme.

valentina
 
Vladimir

VLADIMIR KOSTADINOV

UDHËHEQËS I SHËRBIMIT PËR PËRVOJË DIGJITALE DHE INOVACIONE

Pse Makedonski Telekom? Sepse është një vend ku ka një mundësi për të mësuar, nga më të mirët sigurisht. Kushdo që do të punonte në Makedonski Telekom ka kontakt me shitësit dhe partnerët më të mirë për çdo sferë të operimit tonë, nga telekomunikacioni, përmes operacioneve financiare, deri te burimet njerëzore dhe segmenti komercial, sepse më të mirët bashkëpunojnë me më të mirët.

Këtu kemi akses në informacion me të cilin, duke përdorur mjetet më të mira për punë digjitale, menaxhimin dhe përdorimin e duhur, kemi mundësinë të bëjmë diçka të re për përdoruesit fundorë. Le të bëjmë diçka krejtësisht të re, të thjeshtë, diçka që është e nevojshme, që duket komplekse, por mund të paraqitet ende si e thjeshtë. Mjaft e detajuar, sigurisht, sepse bukuria është në detaje.

Gjatë zhvillimit tim profesional, Makedonski Telekom më lejoi të shikoj më thellë në teknologji, të perceptoj parimet më themelore të funksionimit standard të rrjetit, të hyj në botën e TI-së dhe të përdor mjetet dhe sistemet digjitale më të njohura për përmirësim, por në të njëjtën kohë mu ofrua një mundësi që të përpiqem të arrij rritje profesionale në karrierën time dhe të përfitoj nga mundësia për ngritje në karrierë.

Unë personalisht e rekomandoj Makedonski Telecom si kompani për përmirësim personal, rritje dhe zhvillim, ku puna padyshim bëhet sipas standardeve më të mira botërore, ku kolegët janë mendjehapur, pa kufizime, madje me motivim dhe proaktivitet të veçantë. Vend i vërtetë për të punuar!!!

vladimir
 
 

PROFILI I PUNONJËSVE

Arritjet

Кryerja e punëve është një nga parimet tona udhëzuese. Ne jemi në kërkim të individëve që do të arrijnë rezultate dhe do të ndikojnë për të ofruar ndryshime në nivel kompanie dhe më gjerë

Aftësitë

ne kërkojmë një kombinim të ekspertizës dhe njohurive që i mundëson punonjësit të përparojë vazhdimisht dhe të ngrihet në nivele më të larta përgjegjësie përmes rritjes së niveleve të kompleksitetit dhe sfidave brenda një organizate

Sjellja

Јeni të ngazëllyer për të krijuar të ardhmen dixhitale? a sillni çdo ditë jo vetëm aftësitë tuaja, por edhe energjinë tuaj? ne jemi në kërkim të atyre që tregojnë një përkushtim pozitiv emocional ndaj nesh dhe janë të pasionuar pas punës së tyre

Ambicie

A keni ambicie personale për të marrë përsipër sfida dhe pritshmëri më sfiduese? Ne jemi në kërkim të individëve me shkathtësi të lartë të të mësuarit që thithin njohuri të reja dhe ndërmarrin veprime

AGILITETI NË RADHË TË PARË

Metoda të reja pune brenda Deutsche Telekom

Agiliteti - për disa thjesht një fjalë kyçe - por për ne është një nga avantazhet konkurruese të epokës digjitale. Me punën e shkathët, ne përfitojmë nga punonjësit tanë që marrin përgjegjësi për veten e tyre, duke qenë më të motivuar për të bashkëpunuar përgjatë funksioneve me një qëllim të përbashkët në mendje: plotësimin e nevojave të përdoruesve tanë edhe më mirë.

Përputhshmëria me tregun Ne mund të përballemi më mirë me mjedise komplekse të tregut dhe ndryshime të vazhdueshme.

Minimizimi i rreziqeve Ne minimizojmë rreziqet përmes vlerësimit, mësimit dhe përshtatjes së vazhdueshme.

Shpejtësia Zgjidhjet dhe produktet tona u shpërndajmë përdoruesve më shpejt

Përqendrimi te përdoruesit Ne rrisim miratimin e produktit dhe kënaqësinë e përdoruesit me proceset e zhvillimit të përqendruara te përdoruesi

Ирена Лешковска Васева

Irena Leshkovska Vaseva

Rekrutuese e HR

Verzioni desktop