Vetëm në prepaid
Ne dhurojmë 1 GB,
ju dhuroni dashuri

1 GB dashuri me Prepaid me aplikacionin Telekom MK

Ndani dashuri pa brenga në javën më romantike të vitit - rimbushni prepaid vauçer në periudhën prej 11 deri 17 shkurt dhe fitoni 1 GB Internet të cilin mund ta aktivizoni nëpërmjet aplikacionit TELEKOM MK.*

*Interneti promotiv prej 1 GB është valid 7 ditë nga dita e aktivizimit dhe ndahet vetëm me rimbushjen e vauçerit gjatë periudhës promotive.

Ndani dashuri pa brenga me të dashurit - në rrjetin më të mirë!
Nëse akoma nuk e keni aplikacionin TELEKOM MK merreni në: