Само во припејд
Ние подаруваме 1 GB,
вие подарувајте љубов

1 GB љубов во Припејд со Telekom MK апликацијата

Безгрижно споделувајте љубов во најромантичната недела од годината – дополнете припејд ваучер во периодот од 11 до 17 февруари и добијте 1 GB интернет што можете да го активирате преку TELEKOM MK апликацијата.*

*Промотивниот интернет од 1 GB е валиден 7 дена од моментот на активирање и се доделува само со првото дополнување ваучер во промотивниот период.

Безгрижно споделувајте љубов со саканите - на најдобрата мрежа!
Доколку сè уште ја немате TELEKOM MK апликацијата, преземете ја на:

Десктоп верзија